Rideudstyr


Aluminiumsstigbøjlerne fra italienske Tech Stirrups!Aluminiumsstigbøjlerne fra italienske Tech Stirrups!Bækgaarden har i tillæg til CWD også agenturet på de italienske aluminiums stigbøjler af mærket Tech Stirrups såvel som fantastisk flotte engelskproducerede pandebånd med store messingclincher.

Bestil ved at sende en mail til Lise Thøgersen lise@baekgaarden.dk eller ring på +45 2142 1655

Nedenstående priser er alle inkl. moms dog ekskl. fragt

Tryk på billedet for at se det i storTryk på billedet for at se det i storHer på Bækgaarden kan vi nu sælge de meget efterspurgte pandebånd med STORE messingclincher!

Pandebåndene fås i brun og sort og flere forskellige størrelser.
Pandebåndene produceres på bestilling i England og er forarbejdet i en meget høj kvalitet.
Læderet er af allerbedste engelske kvalitet.

Her på Bækgaarden købte vi for første gang disse pandebånd for over 10 år siden og de holder den dag i dag og bruges stadig på vores hverdags- og stævnetrenser.
I modsætning til de fleste andre pandebånd, bliver disse bare pænere og pænere jo mere de bliver brugt!

Vi oplever meget ofte, at blive spurgt til pandebåndene når vi er på stævne. De er meget elegante og falder efter lidt tid i en flot bue på panden.
Det klassiske udseende appellerer uden tvivl særligt til springrytterne, men på det seneste har vi også oplevet efterspørgsel på dem blandt dressurryttere, som går efter et andet look end de almindelige swarowski-pandebånd.

Pandebåndende koster DKK 1.250,-
Tryk for stort billedeTryk for stort billedeTryk for stort billedeTryk for stort billede

Tech Stirrups

Med aluminiumsbøjlerne fra italienske Tech Stirrups, kan Bækgaarden nu tilbyde en kvalitetsstigbøjle i et moderne design til en uhørt lav pris!

Bøjlerne udmærker sig ved, at have en let hældning (4 grader) på trædefladen, så det passer bedre med fodens vinkel i bøjlen.
Trædefladen er et helt stykke stål med ”tænder” så der er godt greb i sålen.
I forhold til andre aluminiumsbøjler på markedet, udmærker Tech Stirrups’ Athena bøjler sig ved, at kvaliteten er enormt høj ift. prisen.

Kvalitetsmæssigt står Tech Stirrups på ingen måde tilbage for andre mere etablerede mærker.

Athena stigbøjler fås i farverne blå, guld eller sort til DKK 899,-/par.