Nina Ricci

Nina RicciNina RicciDansk Varmblod hoppe født 2009.

Nina Ricci er vores første afkom efter Angilina som er helsøster til den kårede og Grand Prix-placerede hingst Aston og Grand Prix-placerede Akido og Audi Quattro.
Hoppestammen med udspring i Ninas mormor Immerdor, har indenfor en relativt kort årrække, givet mange kårede hingste, medaljehopper og konkurrenceheste på internationalt plan.

Nina har fået to afkom, som begge er meget flotte, moderne og ædle. Vi glæder os meget til at få dem under sadel, når de er gamle nok.

Ninas mormor Immerdor har bl.a. givet følgende afkom:

  • Audi Quattro e. Quidam de Revel - international succesrig hingst. Kåret i de baltiske lande hvor han i en årrække også har virket som avlshingst og givet flere succesrige afkom.
  • Aston e. A'Khan Z - Kåret hingst i Dansk Varmblod. Tildelt elitestatus. Deltager på det danske landshold ved nationsspringninger. Ud af 202 registrerede afkom har en høj andel resultater i international springning og nationalt på S-niveau. Til hans bedste afkom hører bl.a. vores egen Kamila der i en årrække flere gange repræsenterede Danmark ved nationsspringninger og har sejre i internationale Grand Prix-klasser på CV'et. Hedegaardens Aslan har bl.a. deltaget ved flere ved EM og flere World Cup finaler. Aslan har mange internationale topplaceringer i World Cup- og Grand Prix-klasser på 3-, 4- og 5-stjernet niveau. Audi og Athene D. hører også til de internationalt succesrige afkom, begge under Tina Lund.
  • Akido e. A'Khan Z - deltaget ved EM for Young Riders. Flere Grand Prix-placeringer, bl.a. World Cup i Leszno.
  • Queen e. Quidam de Revel - mor til de kårede hingste Akando e. A'Khan Z og Diamant de Revel e. Diamant de Semilly. Diamant de Revel har flere internationale placeringer og går nu succesrigt i Grand Prix-klasser i USA. Diamant de Revel har ca. 60 registrerede afkom hvoraf flere allerede gør sig positivt bemærkede i sporten bl.a. Vong's Dundee der repræsenterede Dansk Varmblod ved VM for unge heste på Zangersheide. Queen er også mor til sølvmedaljehoppen Diana som har givet den kårede hingst Hattrick e. Heartbeat.
  • Contessa e. Concorde - har bl.a. givet Conchillo e. Churchill der også har repræsenteret DV ved VM på Zangersheide og i en alder af 7 år er debuteret i S-klasser.
  • Ecardor e. Carnute - har bl.a. givet Dublé e. Diamant de Semilly der har deltaget ved VM på Zangersheide og debuteret i international Grand Prix, bare 7 år gammel.
  • Cadeau e. Carnute - internationalt placeret.
  • Angili e. A'Khan Z - har bl.a. givet den nykårede hingst Diablo e. Diamant de Revel.

Numero Uno Libero H Landgraf I Ladykiller XX
Warthburg
Oktave Ronald
Gelonika
Jolanda Lord Calando Lord
Perra
Feinschnitt Ahorn Z
Nevada
Angilina A'khan Z Alexis Z Almé
Wonne
Pauline Pilot
Waikiki
Immerdor Nimmerdor Farn
Ramonaa
Zarina Matador
Patricia e. Erdball XX