Disney Z

Disney ZDisney ZZangersheide hingst f. 2016

Faderen Dimitri Z er vores fremtidshåb her på Bækgaarden.
Læs mere om ham på hans egen side i ovenstående link.

Moderen til Disney, er vores egen Nina Ricci.
Hun er efter den hollandske elitehingst Numero Uno og ud af vores hoppe Angilina.
Numero Uno er en verdensklasse hingst som udover selv at konkurrere på højeste internationale niveau under tyske Marco Kutscher, har leveret utallige internationale topheste som bl.a. Tobalio, Winchester HS, Van Gogh, Tyson og mange mange flere.

Angilina er helsøster til den kårede hingst Aston, der nåede at debutere i internationale S-klasser og Nations Cup som 9-års inden hans alt for tidlige død.
En anden helbror til Angilina, er hingsten Akido, der bl.a. var 5. i World Cup kvalifikation i Leszno.
Hoppestammen med udspring i Angilinas mor Immerdor, har indenfor en relativt kort årrække, givet mange kårede hingste, medaljehopper og konkurrenceheste på internationalt plan.

Immerdor har bl.a. givet følgende afkom:

  • Audi Quattro e. Quidam de Revel - international succesrig hingst. Kåret i de baltiske lande hvor han i en årrække også har virket som avlshingst og givet flere succesrige afkom.
  • Aston e. A'Khan Z - Kåret hingst i Dansk Varmblod. Tildelt elitestatus. Deltager på det danske landshold ved nationsspringninger. Ud af 202 registrerede afkom har en høj andel resultater i international springning og nationalt på S-niveau. Til hans bedste afkom hører bl.a. vores egen Kamila der i en årrække flere gange repræsenterede Danmark ved nationsspringninger og har sejre i internationale Grand Prix-klasser på CV'et. Hedegaardens Aslan har bl.a. deltaget ved flere ved EM og flere World Cup finaler. Aslan har mange internationale topplaceringer i World Cup- og Grand Prix-klasser på 3-, 4- og 5-stjernet niveau. Audi og Athene D. hører også til de internationalt succesrige afkom, begge under Tina Lund.
  • Akido e. A'Khan Z - deltaget ved EM for Young Riders. Flere Grand Prix-placeringer, bl.a. World Cup i Leszno.
  • Queen e. Quidam de Revel - mor til de kårede hingste Akando e. A'Khan Z og Diamant de Revel e. Diamant de Semilly. Diamant de Revel har flere internationale placeringer og går nu succesrigt i Grand Prix-klasser i USA. Diamant de Revel har ca. 60 registrerede afkom hvoraf flere allerede gør sig positivt bemærkede i sporten bl.a. Vong's Dundee der repræsenterede Dansk Varmblod ved VM for unge heste på Zangersheide. Queen er også mor til sølvmedaljehoppen Diana som har givet den kårede hingst Hattrick e. Heartbeat.
  • Contessa e. Concorde - har bl.a. givet Conchillo e. Churchill der også har repræsenteret DV ved VM på Zangersheide og i en alder af 7 år er debuteret i S-klasser.
  • Ecardor e. Carnute - har bl.a. givet Dublé e. Diamant de Semilly der har deltaget ved VM på Zangersheide og debuteret i international Grand Prix, bare 7 år gammel.
  • Cadeau e. Carnute - internationalt placeret.
  • Angili e. A'Khan Z - har bl.a. givet den nykårede hingst Diablo e. Diamant de Revel.

Dimitri Z Diarado Diamant de Semilly Le Tot de Semilly
Venise de Cresles
Roxette I Corrado I
Kimberley III
Larthago Carthago Capitol I
Perra
Daisy IV Caletto I
Odrina
Nina Ricci Numero Uno Libero H Landgraf I
Oktave
Jolanda Lord Calando
Feinschnitt
Angilina A'khan Z Alexis Z
Pauline
Immerdor Nimmerdor
Zarina e. Matador