Kaiser VD Haterbeek Z

KaiserKaiserZangersheide hingst f. 2015
Opdrætter: Stal Haterbeek

Faderen Kannan rangerer i øjeblikket som nummer 2 på verdensranglisten for springhingste.
Til hans afkom hører bl.a. OL-guldvinderen Nino des Buissonets (Steve Guerdat), Molly Malone V (Bertram Allen), Diva II (Ben Maher) og mange mange flere.

Kaiser blev indkøbt på følauktion på Zangersheide. Valget faldt primært på Kaiser grundet hans fantastiske hoppestamme, der har givet utallige topheste deriblandt de internationale top- og Grand Prix-heste Quickly de Kreisker, Kirfa de Kreisker, Once de Kreisker, Quisling de Kreisker og Jumpy de Kreisker for at nævne nogle få.

Både hans mor og mormor er endnu meget unge hopper, så vi har store forventninger til både Kaiser såvel som hans søskende.

Oldemoderen er legendariske Betty de Kreisker. Hun har bl.a. givet de internationale topheste Kirfa de Kreisker, Jumpy de Kreisker, Liberto de Kreisker, Once de Kreisker og Quisling de Kreisker.

Morfaderen er OL- og VM-hingsten Canturo der under brasilianske Bernado Alves fejrede mange triumfer verden over i Grand Prix-klasser, bl.a. Prix of Europe i Aachen og mange flere.

Oldefaderen er verdensranglistens nummer 1, Diamant de Semilly der blandt andet var en del af det legendariske franske guldvindende hold ved VM i Jerez 2002, hvor Diamant var 9. individuelt såvel som på det sølvvindende hold ved EM i Donaueschingen.
Diamant de Semillys betydning i avlen er nærmest ubeskrivelig. Afkommene præger verdensranglisten såvel som placeringsrækkerne ved mesterskaber og de mest betydningsfulde Grand Prix-klasser verden over, nærmest uden undtagelse.

Kannan Voltaire Furioso II Furioso XX
Dame de Ranville
Gogo Möve Gotthard
Mosaik
Cemeta Nimmerdor Farn
Ramonaa
Wozieta Le Mexico
Rozieta
Artemisia de Kreisker Canturo Cantus Caletto II
Monoline
Fara Calando I
Ulara II
Shirel de Kreisker Diamant de Semilly Le Tot de Semilly
Venise des Cresles
Betty de Kreisker Muguet de Manoir
Danae