< Tilbage

Silkeborg Beslag og Værktøj13-06-2022 - 15:27

Silkeborg Beslag og Værktøj sponsor til Bækgaarden Horse Festival 2022

Vi er så heldige at Silkeborg beslag og værktøj er sponsor til Bækgaarden Horse Festival 2022.

Du kan møde dem hos os i uge 26 og 27 hvor de medbringer deres Milwaukee Værktøj.

 

Når du kommer ind i butikken hos Silkeborg Beslag og Værktøj, bliver du betjent af veluddannede fagfolk med masser af erfaring –folk, der ved hvad de snakker om. Herudover sætter de en stor ære i at yde alle deres kunder, store som små, en service, der rækker langt ud over det, man normalt vil kunne forvente. Der er altid knald på, kaffemaskinen kører på højtryk, for ingen besøger SBV uden at blive budt på en kop kaffe.

Med deres viden, deres kæmpestore udvalg og et bagland af de bedste danske og udenlandske leverandører, er du altid sikker på kvalitet, konkurrencedygtige priser og lynhurtig levering – også af evt. skaffevarer.

Silkeborg Beslag og Værktøj A/S har et kæmpe udvalg i Akku- og Elværktøj, hvor de bl.a.: fører mærker som DEWALT – FESTOOL – MAKITA og MILWAUKEE. Trykluftværktøj fra bl.a.: Paslode og Spit finder du også i butikken.

De fører naturligvis også alt til murer- og tømrerfaget og komplet program af håndværktøj fra bl.a.: BAHCO OG BATO. Du kan også finde et kæmpe udvalg af skruer og befæstigelse, fugemateriel og skum, beslag til alt og alle, stiger og stilladser og meget mere. Og sidst men ikke mindst er de forhandler af det gode arbejdstøj fra MASCOT. Du finder hele sortimentet til salg på webshoppen. Og dele af sortimentet i deres fysiske butik.

Deres service rækker langt ud over købet. Ved reparationer, evt. reklamationer og efterleverancer af supplerende varer og udstyr garanterer de branchens bedste service.

Hos Silkeborg Beslag og Værktøj A/S er du altid sikker på at få en absolut positiv oplevelse. Det er meget sjovere at handle med os.

Besøg deres hjemmeside HER

 

< Tilbage