< Tilbage

Fantastisk afslutning på Horse Festival08-07-2012 - 22:25

En søndag med strålende solskin fra en skyfri himmel rundede på perfekt vis, stævnet på Bækgaarden af.

En medrivende derbyklasse og langsiden fyldt med publikum, satte prikken over i'et ved landsstævnet i springning, der fra vores side som arrangører føles som en stor succes.

Det spændende derby udfordrede alle 21 deltagere og resulterede i blot 2 fejlfrie runder til hhv. Andreas Schou på Lorca V. og Torben Frandsen på Linardo. I omspringningen satsede Andreas alt på en hurtig tid, men på sidste forhindring blev det til en let nedrivning og dermed kunne Torben Frandsen sikre sig sejren i Askeland Derby 2012 ved, at ride en fejlfri runde i et mere risikofrit tempo end Andreas.

Torben Frandsen modtog for sin sejr et flot Tag Heuer ur fra norske Askeland Ure & Smykker til en værdi af 14.500,- i ærespræmie samt et flot RG æresdækken sponseret af Bækgaarden og RC Horses. Desuden var der en pengepræmie på intet mindre end 10.000,- til Torben som vinder.
Andreas Schou måtte tage til takke med 8.000,- og en flot stævnejakke fra b Vertigo / Horze Norway samt en kæmpe Toblerone.

Vi sender en stor tak ud til ryttere, publikum og i særdeleshed de mange hjælpere og sponsorer der har været med til, at gøre Horse Festival til det dejlige arrangement det blev.

< Tilbage