< Tilbage

Bækgaarden er klar til Derby og Grand Prix03-07-2015 - 11:29

Der er fuld gang i Bækgaarden Horse Festival, og efter torsdagens kvalifikationsklasse er det nu afgjort hvilke ryttere, der skal ride med i den store derbyklasse - TG HorseBoxes Derby, der afvikles lørdag, hvor der forventes op til 3000 tilskuere. Søndag er der også lagt op til ridning i topklasse, hvor der skal dystes i Walber Grand Prix med en samlet præmiesum på 60.000 kr. 

Derby for de modige

For 4. gang danner Bækgaarden ved Låsby de smukke rammer om et landsstævne i springning med deltagelse af ryttere fra hele Norden, Tyskland og Schweiz. En af de mest spektakulære klasser ved stævnet er TG HorseBoxes Derby, hvor rytterne skal passere klassiske derbyforhindringer som achnergrav og banket. I går blev kvalifikationen til derbyet afviklet, og herfra er de 30 bedste ekvipager kvalificeret til at ride derbyet.

Lørdag starter vi op allerede kl. 16.00 med underholdning leveret af den australske hesteadfærdsspecialist Will Rogers, inden det for alvor går løs kl. 17.00 med TG HorseBoxes Derby, hvor vinderen kan rulle af sted på en ZGO All Terrain til en værdi af 22.000 kr. Samlet rides der i derbyet om ærespræmier til en værdi af 50.000 kr., så der lagt op til et rigtigt finalebrag.


Grand Prix på søndag

Udover det spændende derby afvikles der søndag ca. kl. 14.00 også den traditionsrige og stævnets absolut højeste og sværeste klasse - Grand Prixen. Grand Prixen er 150 cm høj, og vinderen kan sove trygt oven på sejren. Der er nemlig en lækker seng fra Hilding Anders Danmark til en værdi af 18.000 kr. samt 15.000 kolde kontanter på højkant. Samlet set rider rytterne om en præmiesum og ærespræmier i Walber Grand Prix'en for mere end 60.000 kr.

 

< Tilbage