< Tilbage

BDO25-04-2022 - 12:45

BDO sponsor til Bækgaarden Horse Festival

Vi er meget glad for sponsoratet fra BDO.

Hos DBO er kunde omdrejningspunktet for deres forretning, og de bestræber sig altid på at leve op til kundens tillid og være den kompetente og loyale sparringspartner, de fortjener.

Samtidig løfter BDO som professionel rådgivnings- og revisionsvirksomhed en samfundsmæssig opgave. Det er et ansvar, de sætter en stor ære i at leve op til.

Som videnvirksomhed er faglighed deres styrke og udgangspunkt for alt, hvad de gør. Deres revisorer, specialister og konsulenter er 100 % opdaterede, de har national og international markedsindsigt, branchekendskab og specialviden. Kunderne kan derfor trygt stole på, at et regnskab, der er revideret af BDO, overholder alle regler og love til punkt og prikke.

Den anden streng i BDO’s DNA udgøres af medarbejdernes personlige kompetencer. Medarbejderne i BDO er ikke kun fagligt dygtige, de har også empati og besidder stærke menneskelige kompetencer - netop derfor siger vi i BDO, at indlevelse skaber udvikling.

Samtidig er BDO et landsdækkende fællesskab, der råder over de skarpeste specialister og specialkompetencer både nationalt og internationalt. 

Vil du vide mere om BDO, kan du besøge deres hjemmeside Her

< Tilbage