<

Freja31-05-2023 - 15:17

Freja sponsor til Bækgaarden Horse Festival 2023

FREJA Logistics Solutions for a World in Motion

Kvalitet, service og engagerede medarbejdere – hvordan gør de? Det er vigtigt, at du ved, hvem du har med at gøre, når du overlader din forsendelse til dem. Her kan du læse mere om, hvem de er, hvad de tænker, og hvordan de arbejder.

Mission

I et dynamisk samspil mellem kunder, medarbejdere og højt specialiserede systemer leverer de skræddersyede, fleksible og produktive transportløsninger til lands, til vands og i luften.

Deres engagerede medarbejdere tænker innovativt og sætter stor pris på både kunder og forretningspartnere, som tør stille krav, der udfordrer dem.

De vil gerne skabe et miljø, hvor folk har det godt, og hvor både medarbejdere, kunder og forretningspartnere kan lide at være, så de kan blive en del af deres succeshistorie.

Vision

FREJA ønsker at være den mest fleksible og alsidige leverandør af logistikløsninger og transporter i de lande, hvor de er aktive.

Koncept

Takket være deres troværdighed og deres fleksible og effektive IT-, transport- og logistikløsninger skaber de vækst for både FREJA, deres kunder og forretningspartnere.

 

Hvis du vil vide mere om FREJA, så tag et kig på deres hjemmeside HER

Flere nyheder <