< Tilbage

Vindere af guldfinalerne ved Bækgaarden Pony Festival 202203-07-2022 - 16:56

De tre guldfinaler for de tre forskellige ponykategorier er netop afgjort, og dermed er alle finaler for ponyer afgjort ved Bækgaarden Pony Festival 2022.

Bækgaarden Pony Festival 2022 byder i dag på finaler, og her præsenterer vi vinderne i de tre guldfinaler, samt øvrige placerede. 

 

For kategori III-ponyerne blev følgende ryttere placeret:

1. Palma Sophie Gry Jansson-Christesen med Dinko Star

2. Sille Hartvig Nielsen med Sligo Grey Guy

 

Til vinderen blev det givet et flot æresdækken fra Bucas sponsoret af AB Rideudstyr, en SD Design trense og en sød Bækgaarden pony-maskotbamse. Andenpladsen modtog et AB Rideudstyr lændedækken, en grime og et gavekort til en jakke fra AB Rideudstyr. 

 

For kategori II-ponyerne blev følgende placeret:

1. Malou Kastberg med Rossenhof Déja Vu

2. Sascha Meldgaard Mortensen med Billy

3. Josephine Zeemann med Anna's Pride

4. Thilde Söderberg med Carravaneen Babs

5. Astrid Bolander med Crack de Senna

 

Til vinderen blev der givet et flot æresdækken fra Bucas, sponsoret af AB Rideudstyr, et CWD fortøj sponsoreret af Bækgaarden og en Bækgaarden pony-maskotbamse. Andenpladsen modtog et lændedækken, en grime og et gavekort til en jakke fra AB Rideudstyr. Tredjepladsen modtog et lændedækken og et træktov fra AB Rideudstyr, samt et gavekort til et par ridebukser fra AB Rideudstyr. Fjerdepladsen modtog en AB Rideudstyr grime og rabatkupon, mens femtepladsen modtog et AB Rideudstyr træktov og rabatkupon.

 

For kategori I-ponyerne blev følgende placeret: 

1. Olivia Hundborg Dresler med Foxview Rusticana

2. Palma Sophie Gry Jansson-Christensen med Bodysee Des Avelines

3. Smilla Kirial Hylleberg med Allhies Superstar

4. Olivia Hundborg Dresler med Clounamon Coco

5. Lara Erichsen med Nr. 1

6. Emma Reuss Tranberg med Eskers Reliable Lad

7. Laura Bache med Colemanstown Lady

 

Til vinderen blev der givet et flot æresdækken fra Bucas, sponsoret af AB Rideudstyr, et CWD fortøj sponsoreret af Bækgaarden og en Bækgaarden pony-maskotbamse. Andenpladsen modtog et fleecedækken, en grime og et gavekort til en jakke fra AB Rideudstyr. Tredjepladsen modtog et lændedækken og et træktov fra AB Rideudstyr, samt et gavekort til et par ridebukser fra AB Rideudstyr. Fjerdepladsen modtog en AB Rideudstyr grime og rabatkupon, mens femtepladsen modtog et AB Rideudstyr træktov og rabatkupon.

 

Der blev desuden uddelt rabatkuponer til den første uplacerede i alle finalerne. 

< Tilbage