Bliv sponsor 2024

Her er rammerne altid helt i top og i 2024 har du mulighed for at blive sponsor til årets Bækgaarden Horse Festival samt Warm-Up i de smukkeste omgivelser i Nørre Vissing.

På Bækgaarden har vi siden 2012 arrangeret et årligt ridestævne kaldet Bækgaarden Horse Festival i uge 26 og 27. Stævnet tiltrækker deltagere fra nær og fjern og hører i dag, til blandt de største hesteevents i Danmark.

Ved stævnet er der over 600 opstaldede heste og de dertilhørende ryttere, hestepassere og familiemedlemmer, som for de flestes vedkommende camperer på pladsen og tilbringer en uge på Bækgaarden.

Bækgaarden Horse Festival er unikt i og med, at det forener både bredde og elite, amatørsport og professionelle i ét og samme arrangement.

De smukke rammer i det kuperede terræn på Bækgaarden tilfører en ekstra dimension til ridestævnet og oplevelsen ved at deltage.

Ridestævnerne foregår i uge 26 og 27.

I uge 26 er bredden i fokus med både pony- og hesteklasser. Stævnet i uge 26 er i høj grad et familiearrangement, hvor de yngste såvel som de ældste kan være med.

I uge 27 afholder vi landsstævne for heste, hvor nogle af Danmarks dygtigste ryttere har for vane at deltage, såvel som dygtige, udenlandske ryttere. Stævnet tiltrækker meget publikum, særligt til lørdagens Derby og Grand Prix, hvor Grand Prix'en er blandt skandinaviens bedst doterede klasser med 100.000,- i samlet præmiesum.

Der er flere måder hvorpå du kan støtte vores arrangement.

Kontakt Flo for at høre nærmere om dine muligheder.

flo@walber.dk
40758484