< Tilbage

Vinderen af TG HorseBoxes Derby modtager 25.000 kroner og et stævneskab08-07-2022 - 12:10

I morgendagens Derby-finale er der virkelig flotte præmier på højkant. Vinderen modtager intet mindre end 25.000 danske kroner og et stævneskab sponsoreret af TG HorseBoxes.

I morgen aften afholdes et af højdepunkterne ved Bækgaarden Horse Festival. TG HorseBoxes Derby tiltrækker altid et stort publikum, for her skal springrytterne forcere banket, springe et spring i skoven og springe fra den ene bane til den anden og tilbage igen. 

 

I går blev kvalifikationen afholdt, og niveauet i kvalifikation vidner om et højt niveau i morgendagens Derby, hvor der uden tvivl vil blive kæmpet for at vinde de flotte præmier. Den regerende Derby-vinder Anne-Kristine Rie Truelsen viste virkelig god form, men hun får uden tvivl konkurrence fra de andre ryttere, der deltager i Derby, herunder gårsdagens kvalifikationsvinder Torben Frandsen, som også tidligere har vundet Derby på Bækgaarden. 

 

Vinderen modtager 25.000 kroner og et stævneskab fra TG HorseBoxes. Andenpladsen modtager 7500 kroner, tredjepladsen modtager 5000 kroner, fjerdepladsen 3000 kroner og femtepladsen 1000 kroner, mens der selvfølgelig også er flotte ærespræmier. 

 

Start- og resultatlister fra stævnet. 

< Tilbage