< Tilbage

Vindere af messing-finalerne ved Bækgaarden Pony Festival 202203-07-2022 - 10:00

De første finalevindere er fundet ved Bækgaarden Pony Festival 2022, og alle placerede har modtaget flotte ærespræmier fra vores gavmilde sponsorer.

Bækgaarden Pony Festival 2022 byder i dag på finaler, og i messing-finalen er vinderne allerede fundet. 

 

For kategori III-ponyerne blev følgende ryttere placeret:

1. Ane Caya M. Brix med Djina

2. Silke Emilia Munkholm med Gribsvads Master Jo

3. Simone Cecilie Andersen med Sky

 

Til vinderen blev det givet et flot æresdækken fra Bucas sponsoret af AB Rideudstyr, en SD Design grooming-taske og en sød Bækgaarden pony-maskotbamse. Andenpladsen modtog et AB Rideudstyr fleecedækken, en grime og et gavekort til en jakke fra AB Rideudstyr, samt en hættetrøje fra HEAD, givet af Cool Sport. Tredjepladsen modtog et AB Rideudstyr lændedækken, træktov og et gavekort til et par ridebukser fra AB Rideudstyr.

 

For kategori II-ponyerne blev følgende placeret:

1. Noor E. M. Hjorslev med Toftelunds Selina

2. Olivia Blaabjerg Lægdsgaard med Bryggergårdens Catla Atlantis

3. Magnus Andersen med Skousboe Candyfloss

 

Til vinderen blev der givet et flot æresdækken fra Bucas, sponsoret af AB Rideudstyr, samt en lædergrime fra Bækgaarden og en Bækgaarden pony-maskotbamse. Andenpladsen modtog et fleecedækken fra AB Rideudstyr, en grime og et gavekort til en jakke fra AB Rideudstyr, samt en hættetrøje fra HEAD, sponsoreret af Cool Sport. Tredjepladsen modtog et lændedækken og et træktov fra AB Rideudstyr, samt et gavekort til et par ridebukser fra AB Rideudstyr. 

 

For kategori I-ponyerne blev følgende placeret: 

1. Anna Sofia Fuhrmann med Little Miss Milton

2. Sofia Larnæs Bjerg Hansen med Silver Dream

3. Holger Kristensen med Imagine If One

4. Sofia Tune Lind med Rathcoona Patricia

5. Stine Holm Jørgensen med Hondduvalley Siriol

 

Til vindere for kategori I blev der givet et æresdækken fra Bucas, sponsoreret af AB Rideudstyr, samt et flot underlag fra SD Design. Andenpladsen i klassen modtog et fleecedækken fra AB Rideudstyr, en grime og et gavekort til en jakke fra AB Rideudstyr, samt en hættetrøje fra HEAD, sponsoreret af Cool Sport. Tredjepladsen modtog et lændedækken og et træktov fra AB Rideudstyr, samt et gavekort til et par ridebukser fra AB Rideudstyr. Fjerdepladsen modtog en grime og et rabatkupon fra AB Rideudstyr. Femtepladsen modtog et træktov og en rabatkupon fra AB Rideudstyr. 

 

Der blev desuden uddelt rabatkuponer til den første uplacerede i alle finalerne. 

< Tilbage