< Tilbage

Vindere af bronzefinalerne ved Bækgaarden Pony Festival 202203-07-2022 - 12:16

De tre bronzefinaler for de tre forskellige ponykategorier er netop afgjort, og flere flotte ærespræmier er blevet uddelt ved Bækgaarden Pony Festival 2022.

Bækgaarden Pony Festival 2022 byder i dag på finaler, og her præsenterer vi vinderne i de tre bronzefinaler, samt øvrige placerede. 

 

For kategori III-ponyerne blev følgende ryttere placeret:

1. Christian Hald Cassøe med Graig Mhuire Ollie

2. Mejse Rosenkrands Knudsen med Lids Armani

 

Der var hård konkurrence i klassen, idet alle rytterne red fejlfrit på banen, og det dermed var tiden der skulle afgøre, hvem der tog sejren. Til vinderen blev det givet et flot æresdækken fra Bucas sponsoret af AB Rideudstyr, en SD Design grooming-taske og en sød Bækgaarden pony-maskotbamse. Andenpladsen modtog et AB Rideudstyr fleecedækken, en grime og et gavekort til en jakke fra AB Rideudstyr.

 

For kategori II-ponyerne blev følgende placeret:

1. Emma Kieler med Chopins Polly

2. Lærke Lucia Piana Ramussen med Hallelevgårdens Calido

3. Agnete Wix Laugesen med Springers Cassini

4. Silas Cronholm Frænell med Rock House Lady Lou

5. Malou Føns Arnesen med Tequila

 

Til vinderen blev der givet et flot æresdækken fra Bucas, sponsoret af AB Rideudstyr, et par CWD lædergamacher fra Bækgaarden og en Bækgaarden pony-maskotbamse. Andenpladsen modtog et fleecedækken fra AB Rideudstyr, en grime og et gavekort til en jakke fra AB Rideudstyr, samt en hættetrøje fra HEAD, sponsoreret af Cool Sport. Tredjepladsen modtog et lændedækken og et træktov fra AB Rideudstyr, samt et gavekort til et par ridebukser fra AB Rideudstyr. Fjerdepladsen modtog en AB Rideudstyr grime og rabatkupon, mens femtepladsen modtog et AB Rideudstyr træktov og rabatkupon.

 

For kategori I-ponyerne blev følgende placeret: 

1. Doris Jernemyr med Holliday

2. Mia Christiansen med Tai Tonico

3. Alberte Bentien Oxenløwe med Alfred

4. Nicolina Larsson med Lookout Oysters Spring

5. Klara Branick med Ballydam Chunky

 

Til vindere for kategori I blev der givet et æresdækken fra Bucas, sponsoreret af AB Rideudstyr og et Belmondo fleecedækken. Andenpladsen i klassen modtog et fleecedækken fra AB Rideudstyr, en grime og et gavekort til en jakke fra AB Rideudstyr, samt en hættetrøje fra HEAD, sponsoreret af Cool Sport. Tredjepladsen modtog et lændedækken og et træktov fra AB Rideudstyr, samt et gavekort til et par ridebukser fra AB Rideudstyr. Fjerdepladsen modtog en grime og et rabatkupon fra AB Rideudstyr. Femtepladsen modtog et træktov og en rabatkupon fra AB Rideudstyr. 

 

Der blev desuden uddelt rabatkuponer til den første uplacerede i alle finalerne. 

< Tilbage