< Tilbage

Vindere af sølvfinalerne ved Bækgaarden Pony Festival 202203-07-2022 - 14:33

De tre sølvfinaler for de tre forskellige ponykategorier er netop afgjort, og mange flotte ærespræmier er blevet uddelt ved Bækgaarden Pony Festival 2022.

Bækgaarden Pony Festival 2022 byder i dag på finaler, og her præsenterer vi vinderne i de tre sølvfinaler, samt øvrige placerede. 

 

For kategori III-ponyerne blev følgende ryttere placeret:

1. Mejse Rosenkrands Knudsen med Rakkie

2. Mathilde Møller Martinussen med Vales Blue Jay

3. Alexia Nylund med Dromore Hill Thunder

 

Til vinderen blev det givet et flot æresdækken fra Bucas sponsoret af AB Rideudstyr, en SD Design pandebånd og en sød Bækgaarden pony-maskotbamse. Andenpladsen modtog et AB Rideudstyr lændedækken, en grime og et gavekort til en jakke fra AB Rideudstyr. Tredjepladsen modtog et AB rideudstyr lændedækken, et træktov og et gavekort til et par ridebukser fra AB Rideudstyr.

 

For kategori II-ponyerne blev følgende placeret:

1. Mejse Rosenkrands Knudsen med FH. Flight No. 1

2. Maxie Nabi Christiansen med Nielstown Puffin

3. Wilma Heyn med Annexgaardens Pazano

4. Marie Veiss Hasselbalch med Krastrups Kahlua

5. Smillah Lina Quistgård med Mahurna Shamra Daisey

 

Til vinderen blev der givet et flot æresdækken fra Bucas, sponsoret af AB Rideudstyr, et lændeækken og en Bækgaarden pony-maskotbamse. Andenpladsen modtog et gavekort til en jakke fra AB Rideudstyr, og starter og boks til stævne hos Riders Cup, samt en Riders Cup hættetrøje. Tredjepladsen modtog et lændedækken og et træktov fra AB Rideudstyr, samt et gavekort til et par ridebukser fra AB Rideudstyr. Fjerdepladsen modtog en AB Rideudstyr grime og rabatkupon, mens femtepladsen modtog et AB Rideudstyr træktov og rabatkupon.

 

For kategori I-ponyerne blev følgende placeret: 

1. Asta Ravnkilde Bloch Jensen med Capone Burton

2. Helene Koldby med Hedemand's Elstar

3. Rosasofie Nielsen med Ardnasella Nina

4. Sofie Aagaard Buur-Thomsen med Stemar's Chano

5. Emilie F. Stall med Hedemand's Beauty

 

Til vindere for kategori I blev der givet et æresdækken fra Bucas, sponsoreret af AB Rideudstyr og et SD Design pandebånd. Andenpladsen i klassen modtog et fleecedækken fra AB Rideudstyr, en grime og et gavekort til en jakke fra AB Rideudstyr, samt en hættetrøje fra HEAD, sponsoreret af Cool Sport. Tredjepladsen modtog et lændedækken og et træktov fra AB Rideudstyr, samt et gavekort til et par ridebukser fra AB Rideudstyr. Fjerdepladsen modtog en grime og et rabatkupon fra AB Rideudstyr. Femtepladsen modtog et træktov og en rabatkupon fra AB Rideudstyr. 

 

Der blev desuden uddelt rabatkuponer til den første uplacerede i alle finalerne. 

< Tilbage