< Tilbage

Årets næstbedste 6-års springhest har hjemme på Bækgaarden!22-10-2016 - 23:19

Tina Wang Simensen og Sierra var et mulehår fra sejren i årets 6-års DRF championat

Med mindre end et sekund til forskel i omspringningen, var det absolutte marginaler der holdt Tina Wang Simensen og Aksel Rasmussens Sierra (e. Stolzenberg/Lambrusco Ask) fra sejren i finalen for DRF's 6-års championater ved JBK Horse Shows i Odense.

Efter flotte runder i onsdagens og torsdagens indledende kvalifikationer, som hver især var blevet belønnet med stilkarakteren 8,3 og en 3. plads til følge, opnåede Tina og Sierra en karakter på 8,2 i finalen og dermed en billet til omspringningen, hvor de udnyttede deres chance til fulde. Ekvipagen blev kun slået på målstregen af den meget erfarne ekvipage Søren Møller Nielsen på UVM-finalisten HipHop Ask.

Florinda Pieterse og Larocque de Revel (e. Diamant de Revel/Carano) sikrede sig også billet til finalen for de 6-års springheste, hvor det blev til en 10. plads.

Lise og Royal Future havde en fantastisk tur i kvalifikationen til finalen for de 4-års dressurheste, hvor de med 8,16 point gik direkte videre til finalen, hvor de efter et flot ridt sluttede som nr. 11.

< Tilbage